Massages en verzorgingen

Als u op zoek bent naar de ultieme ontspanning en een bewuster zelf, dan bent u hier aan het goede adres.

 

In Harmonie coaching legt zich toe op uw rust (geestelijk en lichamelijk), ontspanning en persoonlijke ontwikkeling.

 

Het is bewezen dat massages de bloedcirculatie stimuleren en de flexibiliteit van uw lichaam verhogen. Ook voorkomt masseren stress, stijve spieren, sommige aanhoudende pijnen , depressie en gevoelens van paniek. Maar massage doet nog zoveel meer. Tijd om dit nu te ontdekken.

 

Mijn Massages: 

U heeft keuze uit:

25 min - 1 uur - 90 min - 2 uurStevige massages: 

Voor het losmaken van de spieren kiest u het beste voor een Anti-stress massage.

De sportliefhebbers kiezen beter voor een stevige krachtige Sport massage (wordt ook wel deep tissue genoemd).

 

 

Ook kan u via de Thaise yogamassage de soepelheid van uw lichaam opnieuw verkrijgen.

 

 

 

Middelmatige massages:

Indien u toch graag van een stevige hand geniet maar daarbij ook graag geniet van een pure ontspanning kan u kiezen uit de Relax massage, lomi lomi of intuïtieve massage.

 

 

 

Zachte massages:

Gaat u graag voor een volledige ontspanning waarbij rust en sfeer uw hoofd leegmaken, dan heeft u keuze uit de zen massage of intuïtieve of pro-sleep massage.

 

 

 

Massage met tools of geur:

Geniet u graag van massage maar kan u ook genieten van iets extra zoals een warme steen of de heerlijke geur van een kruidenstempel, durf dan eenst te kiezen voor een massage met tools of geuren.

Hot- stone, kruidenstempel, chocolade, parfum, kaars, bamboemassage.

 

 

 

Spirituele aandachtsmassages:

Heeft u nood aan een balans in uw emotionele en spiritueel veld, maak dan de keuze voor een spirituele aandachtmassage. Deze massages zijn gericht op het balanceren van de energiestroom in  uw Aura, Chakra's of in uw meridianen.

Meridiaan-, Tachyon kristal-, Chakra-, Tachyon chakra balancing massage.

Er is kans op een duomassage wanneer dit goed op voorhand besproken wordt.

Ondertussen werk ik al vele jaren in de schoonheidsschool als docent van verschillende massagetechnieken. Hierboven kunt u proeven van een gedeelte van de relaxmassage.

Wist u dat?

 

Hormonen die een belangrijke rol spelen bij de werking van het parasympatisch zenuwstelsel zijn cortisol, noradrenaline, endorfine, serotonine en oxytocine

Tijdens de massage is er een afname van de aanmaak van Cortisol en noradrenaline, waardoor men zich rustiger en evenwichtiger voelt.

Er is een toename van endorfine, een lichaamseigen pijnstiller die ook voor een geluksgevoel zorgt.

Ook de aanmaak van serotonine neemt toe door massage. Dit is ook een ‘feel-good stofje’ dat een positieve invloed heeft op de stemming, het zelfvertrouwen, slaappatroon en de verwerking van pijnprikkels.

De aanraking bij massage stimuleert ook de aanmaak van oxytocine, dat voor een gevoel van geborgenheid en rust zorgt. Oxytocine heeft daarom ook niet voor niets de bijnaam het knuffelhormoon.Mijn Verzorgingen:

De verzorgingen gebeuren met de producten van jojobacare voor de huidverzorging en belico voor de huidverbetering.


Klassieke gelaatsverzorging:


Voor het kennismaken met gelaatsverzorging en het onderhouden van uw huidgezondheid kiest u het best voor een klassieke gelaatsverzorging: reiniging, diepte reiniging met klei en vapozone, ontharing van het gelaat, massage van de huid met een voedende crème, gezichtsmasker met bijhorende nachtcrème. alles aangepast aan uw huidtype.


Ultieme gelaatsverzorging: 


Voor een huid die intens gevoed en verzorgd mag worden kiest u beter voor een ultieme gelaatsverzorging. (aanrader bij verouderde huid, couperose, ...)  reiniging, diepte reiniging met klei en vapozone, ontharing van het gelaat, droge massage met warmte staven of met handen en ampul, massage van het gelaat met een voedende crème, gezichtsmasker en nachtcrème. de producten bestaan uit het luxe gamma aangepast aan uw huidtype.


Reinigende verzorging:


Voor het snel reingen van de huid kiest u best deze verzorging.   reiniging, diepte reiniging en vapozone, masker. De producten worden aangepast aan uw huidtype. 


Verder nog pedicure - manicure - gellaknagels - ontharingen (zie prijslijst)


IN HARMONIE COACHING

M A S S A G E &

NON  D U A L I T E I T

in MEDITATIE EN SATSANG

 

Maak een reis voorbij je kennis van lichaam en mind en ontdek de gehele wereld binnenin jezef.

BELEVING:


Adres: Prattenborgplein 11a 3270 Scherpenheuvel

Email: inharmoniescherpenheuvel@gmail.com

Telefoon:: (+32) 484.595.869

ENKEL OP AFSPRAAK

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.