Over Annaick

ANNAICK VAN DE POL

MASSAGE EN DOCENTE

 

Toen ik als 18 jarige afstudeerde als schoonheidsspecialiste en verder studeerde als leerkracht, kon ik mijn studies betalen met mijn vakantiejob als massagetherapeut. Het viel de klanten al gauw op dat ik stevige vingers had en werd daardoor al populair bij de cliënten van het saunacenter. Helaas kon dit saunacenter niet blijven bestaan en ging ik verder alleen op pad.

 

De passie groeide en ik verleidde mijn cliënteel graag met meer technieken uit diverse hoeken van de wereld. Zo komt lomi lomi uit Hawaï, de yoga massage komt uit Thailand etc. Toch heb ik steeds al de cursussen in België of Nederland gevolgd bij mensen die de massage meebrachten uit hun thuisland.

 

De deep-tissue massage heb ik in de vingers door een jarenlange samenwerking met een kinesist waarmee ik technieken uitwisselde. 

Na 7 jaar masseren ben ik het onderwijs ingedoken als docent aan de schoonheidsschool. Studenten moeten mij na de cursus quoteren en ik haal telkens hoger dan 80 %. Dit louter omdat ik zoveel passie en liefde rond massage voel en deze dus ook graag doorgeef aan mijn studenten.

 

De massages zijn professioneel en dit wil dus ook zeggen dat ik de mensen die zin hebben in een erotische massage afwijs

 

Ik kan verder niet meer vertellen buiten het feit dat ik hoop u snel te zien en mag deelnemen aan uw verhaal.

 

veel liefs

Annaick

NON DUALITEIT EN MEDITATIE

 

Alles in het leven gebeurt met een reden! Een stelling die ik al gans mijn leven volg en toch in elke levensfase totaal anders begrijp.

 

Toen ik in de eerste jonge glorie als puber door het leven wandelde, rijk aan een openmind, maar tegelijk ook rijk aan een ego, interpreteerde ik de stelling 'alles gebeurd met een reden' als een hoger doel voor mezelf. Spiritualiteit kriebelde aan mijn beleving en op weg ging ik om mezelf en alles rondom me in een hoger betekenins te situeren. Ik werd al snel In de valkuil van het spirituele ego gevangen en het daarbij horende dieptepunt. Ik kon mijn eigen hogere bewustzijn niet waarhouden.

 

Door het pad dat jaren daarna volgde, werd het me pas duidelijk, dat hoger bewust zijn niets te maken heeft van andere associaties die je mind maakt over objecten, de betere of bewustere associaties. Ook de spirituele handelingen hadden er weinige invloed op. Terwijl ik me bond studeerde aan energieën chacra's, meridianen en meditaties etc. bleef ik toch hervallen. Een herval dat ik als persoon in elke beleving gehaat heb maar op het heden eorm dankbaar ben. Wie ik ben als persoon, is helemaal vermorzeld en een non dualistisch bewustzijn werd geboren. 

 

De bipolaire stoornis in mijn lichaam zal zich telkens opnieuw situeren, maar de aanhechting is verdwenen. Ook al zal ik op sommige dagen mezelf nog steeds niet verplaatsen en hecht ik me aan de rust zelf, toch is er vanbinnen totale acceptatie met het gene wat er aanwezig is. Er wordt geen kwaliteit meer gegeven aan de beleving en het ene is niets meer waard dan het andere.

Toch schuilt er nog steeds koestering voor elke emotie die opduikt en naar waarde beleefd wordt.

 

Non dualiteit is het pad, mijn pad die mijn gezichtsveld verbreedde en me liet genieten van alles.

MY

TEACHERS


Mooji

https://mooji.org/


leave everything


Rupert Spira

http://www.rupertspira.com/


you are the knowing


Gangaji

https://www.gangaji.org/


Who am I?


Jeff Foster

http://www.lifewithoutacentre.com/


Allow all Feelings

IN HARMONIE COACHING

M A S S A G E &

NON  D U A L I T E I T

in MEDITATIE EN SATSANG

 

Maak een reis voorbij je kennis van lichaam en mind en ontdek de gehele wereld binnenin jezef.

BELEVING:


Adres: Prattenborgplein 11a 3270 Scherpenheuvel

Email: inharmoniescherpenheuvel@gmail.com

Telefoon:: (+32) 484.595.869

ENKEL OP AFSPRAAK

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.